Pokop

Više od dvije tisuće ljudi ispratili ubijenog mladića

Sahrana
08.05.2012.
u 10:07

Nakon što je otac Željko Došen odlučio, sin i majka koja ga je ubila neće biti zajedno pokopani u istom grobu

Nakon što je otac Željko Došen konačno odlučio da njegov sin i supruga, koja mu je rodila dvoje djece pa ih upucala u snu, neće biti pokopani u zajedničkoj obiteljskoj grobnici, 24-godišnji Srđan Došen pokopan je jučer na gradskom groblju Urije u Kozarskoj Dubici u nazočnosti više od dvije tisuće tužnih sugrađana, rodbine i prijatelja. Zbog tragedije koja se dogodila u subotu, oko 9:30 sati, kada je na svoje sinove u potpunom psihičkom rastrojstvu pucala majka Milena smrtno je stradao Srđan, a teško ranjen njegov mlađi brat Dragan, u tom gradu je jučer bio Dan žalosti.

Još jedan pokop

Majka Milena Došen, koja je nekoliko sati kasnije podlegla od trovanja ocatnom kiselinom, bit će danas pokopana na groblju u Velikom Dvorištu kod K. Dubice. Nastradali Srđan Došen bio je vlasnik diskoteke Kalipso i planirao je skoro vjenčanje, dok je po život opasno ranjeni Dragan, inače apsolvent kriminalistike, zaposlen u općini kao komunalni policajac, obavljao dužnost predsjednika Općinskog odbora mladih SNSD-a.

Molitve za brata

Molitve brojnih Dubičana, koji su se jučer okupili na pokopu 27-godišnjeg Srđana, usmjerene su ka ozdravljenju i oporavku njegovog brata Dragana. Iz banjolučke bolnice je jučer priopćeno da se 24-godišnji Dragan Došen i dalje nalazi u komi, priključen na uređaje za disanje, a da su sve dalje prognoze neizvjesne. Neslužbeno se spominje da će biti pravo čudo ako uspije preživjeti. Prema riječima načelnika Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje Darka Golića, stanje pacijenta Dragana Došena i dalje je teško.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?