Predsjedatelj Vijeća ministara BiH

Zvizdić s veleposlanicima Grčke, Švedske i Švicarske

veleposlanici
30.11.2016.
u 10:45

Predsjedatelj Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić primio je u odvojene nastupne posjete veleposlanika Kraljevine Švedske u BiH Andersa Hagelberga, veleposlanika Republike Grčke Georgiosa Iliopoulosa i veleposlanicu Švicarske Konferedacije u BiH Andreu Rauber Saxer.

Zvizdić je poželio dobrodošlicu veleposlanicima i upoznao ih o aktualnoj političkoj i ekonomskoj situaciji u BiH. Istaknuo je dobru suradnju s ovim državama i rekao da postoji potreba za proširenje suradnje u svim segmentima.

Zahvalio je veleposlanicima na podršci koju pružaju Bosni i Hercegovini na putu ka Europskoj uniji. Govoreći o segmentima kojima će Bosna i Hercegovina i u idućem razdoblju posvetiti posebnu pažnju, istaknuo je značaj energetskog i poljoprivrednog sektora, drvne i metalne industrije, sektora turizma, kao i razvoj i podršku malim i srednjim preduzećima.

Veleposlanici Hagelberg, Iliopoulos i Rauber Saxer su pohvalili napredak Bosne i Hercegovine na putu ka EU i NATO integracijama.

Predsjedatelj Zvizdić je rekao da očekuje nastavak dobre suradnje i da im želi uspjeh u obavljanju posla u Bosni i Hercegovini, priopćeno je iz Vijeća ministara BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?