JACK GREALISH

Zvijezda engleske reprezentacije s djevojkom uživa na nudističkoj plaži u Dubrovniku

31.07.2021.
u 20:33

Zvijezda engleske nogometne reprezentacije i Aston Ville Jack Grealish (25) i njegova djevojka Sasha Attwood (25) nakon vremena provedenog u Grčkoj svoje ljetovanje nastavili su u Dubrovniku.

Par je prvo viđen u šetnji centrom Dubrovnika, a ovog se vikenda odmaraju na plaži Cava, koja je inače namijenjena turistima. Sasha i Jack se ipak nisu razgolitili, ali su zato uživali u voću prije nego su se okupali.

Jack i Sasha upoznali su se još u srednjoj školi, no zbog nogometaševe nevjere prekinuli su krajem prošle godine. U tom razdoblju pojavio se i TikTok video koji je objavila bivša natjecateljica Love Islanda Natalia Zoppa nakon što joj se Jack javio porukom, a engleskoj zvijezdi u korist ne idu ni fotografije s odmora u Grčkoj gdje je uhvaćen u društvu djevojaka među kojima nije bila Sasha. Nogometaš i manekenka vezu su obnovili netom prije početka Eura, a Sasha ga je u društvu ostalih WAGsica pratila s tribina Wembleyja. Za razliku od ostalih nogometnih zvijezda, Jack ne želi da se za njegovu djevojku zna u javnosti, pa su tako fotografije snimljene u Dubrovniku prve na kojima je par uhvaćen zajedno.
 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?