član predsjedništva BiH

Zrakoplov u kojem je bio Bakir Izetbegović umjesto u Sarajevo sletio u Beograd zbog nevremena

Bakir Izetbegović
02.02.2018.
u 17:39

Zrakopolov u kojem je bio član Predsjedništva Bakir Izetbegović nije mogao sletjeti na Međunarodnu zračnu luku Sarajevo zbog nevremena te je prinudno sletio u Beograd, javlja Blic.rs.

Naime, redovna linija tvrtke Austrian Airlinesa iz Beča za Sarajevo preusmjerena je na beogradsku zračnu luku "Nikola Tesla". Pored leta iz Beča, na Međunarodnu zračnu luku Sarajevo nije u mogućnosti da sleti ni zrakoplov iz Ljubljane, a zbog nevremena u Sloveniji i Hrvatskoj.

Kako prenose srbijanski mediji, Veleposlanstvao BiH organizirat će prijevoz vlastitim vozilom za Sarajevo. Manadžemt aerodroma "Nikola Tesla" je za Izetbegovića i njegovo izaslanstvo organiziralo smještaj u VIP salonu aerodroma.

Podsjećamo, Izetbegović je zajedno s ostalim članovima Predsjedništva BiH boravio Bruxellesu gdje su se sreli s predsjednikom Europske komisije Jeanom Claudeom Junckerom i predsjednikom Europske narodne stranke (EPP) Josephom Daulom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?