pravi ili lažni profil

Znate li razliku između Instagrama i Finstagrama?

Instagram
24.08.2016.
u 07:25

Sve više tinejdžera ima Finsta, odnosno dodatni "lažni" Instagram nalog. Ali Finsta je zapravo pravi nalog

Jedan nasumično izabrani Instagram profil prosječne tinejdžerke pokazuje da njezini postovi imaju između 50 i 100 lajkova, a stotinak sljedbenika vidi njezine vesele fotografije s društvom, iz izlazaka, s putovanja, iz kafića... Zapravo, to što vidimo je nekakva savršena slika prosječnog tinejdžerskog života. Međutim, prava slika je negdje drugdje.

Sve više tinejdžera ima Finsta, odnosno dodatni "lažni" Instagram nalog. Ali Finsta je zapravo pravi nalog, piše MTV.rs.

Na Finsta nalozima tinejdžeri imaju tek po desetak sledbenika, koji su zapravo njihovi najbliži prijatelji. Na tom drugom profilu, zaključanom za javnost i s lažnim imenom, oni mogu objaviti što god žele bez ikakvog osuđivanja.

Ne moraju se brinuti iz kojeg je kuta nešto snimano, jesu li našminkani ili ne, kako su obučeni i skim su u društvu. Ukratko, mogu biti kakvi jesu, a da to ne vidi cijeli svijet. Mnogi od njih na taj način se kriju od nadzora roditelja, prenosi N1. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?