OBAVEZAN ORGAZAM

Znanstvenici tvrde: Zbog ovoga se trebate seksati svaku večer

Thinkstock
06.06.2017.
u 14:35

Znanstvenici tvrde kako večernji orgazam poboljšava vaše raspoloženje i izvedbu na poslu idući dan

Ako niste seksualno aktivni svaku večer, evo još jedan razlog zašto biste to trebali biti. Znanstvenici, naime, tvrde kako večernji orgazam poboljšava vaše raspoloženje i izvedbu na poslu idući dan. Znači, osim što ćete biti sretni i zadovoljni tu večer, isto raspoloženje pratit će vas i sutradan na poslu.  

Endorfin koji se orgazmom oslobađa ne samo da ima dobre učinke na vaše raspoloženje već se ljudi zbog toga bolje osjećaju na poslu i više su posvećeni onome što rade. 

Autor istraživanja Kevin Leavitt stoga savjetuje kako bi svakodnevno trebali pratiti razinu vaše seksualne aktivnosti isto kao što pratite koliko vježbate ili što jedete. 

– Prije 20 godina brojanje koraka koje napravite ili kalorija koje unesete u organizam činilo se pretjeranim, no danas je to normalno. Ako želite poboljšati svoju produktivnost, seks je nešto o čemu trebate razmišljati – kaže Kevin Leavitt. 

Oni koji pak nisu u vezama i nemaju partnera za izmjenjivanje nježnosti, orgazam mogu postići svaku večer sami, savjetuju stručnjaci.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?