Humanitarni koncert

Žepčaci pokazali da misle na sve one koji trebaju podršku

15.06.2017.
u 11:00

Plesni klub LDF Žepče i Dom kulture Žepče održali su humanitarni plesni koncert za djecu i starije osobe sa posebnim potrebama, štićenike Centra u Žepču. Na koncertu su nastupile sve dobne skupine djece iz Žepča i Brankovića. Prikazane su ovosezonske koreografije s kojima su članovi LDF-a nastupili na brojnim natjecanjima, kao i prošlogodišnjem Međunarodnom natjecanju u Osijeku kada je grupa „Free style“ iz Brankovića osvojila prvo mjesto. Također je nastupila i ovogodišnja pobjednica Radio festivala Radio Žepča Lea Matijević, a upriličena je i posebna revija vjenčanica salona Lili, sponzora koncerta. Volonteri su na ulazu prikupljali novčana sredstva namijenjena Centru za djecu i odrasle osobe sa posebnim potrebama u Žepču. Na kraju koncerta trener plesnog kluba Dejan Brkić se zahvalio svima koji su prisustvovali koncertu kao i JU „Dom kulture“ Žepče za dugogodišnju pomoć i potporu u radu.

Posebno je naglasio važnost pružanja pomoći osobama koje su slabije i trebaju podršku, posebno u vremenu kada je ekonomska prestižnost postala najvažnija za većinu građana. Centar za djecu s posebnim potrebeme u Žepču radi od listopada 2016. godine i okuplja oko 50 korisnika, uglavnom djeca i mladi sa posebnim potrebama školskog uzrasta koji zbog svojih posebnih potreba ne pohađaju redovitu školu a žive na području općina Žepče, Maglaji Zavidovići, kao i odrasle osobe sa posebnim potrebama sa područja ove tri općine koje nisu osposobljene za radno tržište.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?