POŽALILA SE

Ženu šokirao potez susjeda: 'Prije nikada to nije tražio, ovo je stvarno previše'

klupa
14.08.2022.
u 10:18

Da zaista postoji svakakvih susjeda, potvrdila je i jedna majka koja je ispričala kako je njen susjed bez njenog znanja postavio vratašca u ogradu koja dijeli njihova dva dvorišta. 

Naime, bijesna majka ispričala je to na forumu Momsnet te šokirala sve korisnike

Naime, njen susjed odlučio je postaviti novu ogradu nakon što je prethodnu uništila oluja. Sasvim slučajno, žena je od drugih susjeda saznala kako je njen susjed stavio i vratašca na ogradu, i to iza grmlja kako se ne bi vidjela, a sve to kako bi ''mogao ući bilo kad u njihov vrt''. 

''On prije nikada nije tražio da uđe u naš vrt, ali ovo je korak predaleko. Jezivo je pomisliti da je zaista ulazio, a jako se potrudio da to prikrije'', napisala je žena i zatražila savjet. 

Brojni korisnici ostali su u šoku nakon što su pročitali ovu priču

''Najracionalniji savjet koji mi pada na pamet je da razgovaraš s tim tipom. Recite da ste primijetili vrata, pitajte zašto ih je dao staviti i vidite što će reći. I recite mu da mora platiti da ga se riješi'', napisao je jedan korisnik. 

Žena je kasnije napisala i kako se radi o ''vrlo zastrašujućem čovjeku'', a aznala je i kako je njen susjed bio i u tuđim vrtovima, a ''preuzeo'' je i vrt starije susjede koja mu se nije usudila suprotstaviti. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije