ZANIMLJIVO

Žene, oprez! Ovo su igrice koje će muškarci lukavo odigrati na vaš račun

Getty Images / AFP
23.02.2019.
u 19:45

Da bi veza bila kvalitetna ona mora biti stabilna i ne možete ovisiti o tome kakvo će biti raspoloženje "druge strane".

Većina muškaraca ima poriv u vezi "odigrati" koju rundu na svoj račun u nekoj fazi veze. Ako primjetite da se to sve češće događa, vrijeme je da porazgovarate sa svojim partnerom, piše TOI. 

Ja sam mačo muškarac

Muškarci često žele ostaviti dojam mačo muškarca  na svoju izabranicu. Oni nastoje sebe prikazati kao neustrašive muškarce koje će teško nešto izbaciti iz takta. No, nisu svi takvi. Neki će samo povremeno "odigrati" svoju "muževnu " ulogu da impresioniraju ženu.

Izgledala bi bolje da....

Ako muškarac često govori da bi vam bolje stajalo nešto drugo, da se našminkate ovako ili onako ili da smršavite koji kilogram i promijenite frizuru, nemojte to odmah uzimati k srcu i padati u depresiju. Vi znate u čemu se dobro osjećate. Ali ako njegovi prigovori postanu svakodnevni i učestali možda je vrijeme da se promijeni status vaše veze.

Posebno pažljiv

Pretvara se da je posebno pažljiv U nekim trenucima žene mogu osjetiti promjene u ponašanju muškarca. Povremeno, iznenadni izljevi nježnosti i ljubavi koji nisu baš uobičajeni mogu značiti da se iza tih promjena nalazi nešto drugo. Koje su to skrivene namjere vašeg muškarca morat ćete otkriti sami.

Izvlačenje

Ako muškarac u vezi stalno ponavlja da vas voli, ali izbjegava produbiti vašu vezu, znači da igra svoju igru. Ako smatrate da ta igra predugo traje možda je vrijeme da razmislite ima li ta veza uopće ikakvu budućnost.

Prekidanja i ponovna vraćanja

Da bi veza bila kvalitetna ona mora biti stabilna i ne možete ovisiti o tome kakvo će biti raspoloženje "druge strane". Ako muškarac stalno prekida vezu pa traži "ponovno okupljanje" možda se radi o tome da se ne zna nositi s emocijama ili je neodlučan. U oba slučaja poželjno je povesti razgovor o tom problemu.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?