SAŠKA:

Želim se sresti sa svećenikom

10.03.2018.
u 07:09

"Pitala bih ga je li još zaljubljen u mene", rekla je svjedokinja

Željela sam se sresti sa svećenikom, pitala bih ga je li još zaljubljen u mene, rekla je fatalna Saška Kovačević (23) koja se u svojstvu svjedokinje pojavila na suđenju na Osnovnom sudu u Doboju. Zbog umiješanosti u seksualni skandal i aferu koja je potresla Katoličku crkvu u BiH, Saška je jedno vrijeme bila u pritvoru, a izišla je nakon što se nagodila s tužiteljstvom te potpisala sporazum o priznanju krivnje temeljem kojeg je osuđena na jednogodišnju kaznu zatvora. 

Snimke navodnog seksa

Počelo je suđenje njezinim pomagačima Mili Joksimoviću i Aleksandru Vasiljeviću, koje je katolički župnik I. K. (sada na službi u Derventi) tužio za iznudu oko milijun kuna i ucjenu snimkama navodnog seksa koji je imao s jednom djevojkom dok je još bio u službi u Gradačcu. Saška je na suđenje došla u pratnji svog oca Nedjeljka Kovačevića i odvjetnika Duška Panića. Na sud je došao i Joksimović, koji je također na slobodi, dok je Saškina dečka Vasiljevića, koji se svećeniku lažno predstavljao kao direktor SIPA-e i koji je još u pritvoru, u lisicama dopratila policija. Unatoč iskazanoj želji, fatalna se crnka ipak nije susrela sa svećenikom jer se on nije pojavio na sudu. Navodno je izostanak opravdao neurednim dostavljanjem poziva za sudsku raspravu.

“Svoje ću pošteno odslužiti”

– Ne mogu vam ništa govoriti o tome što su me pitali jer mi je to zabranjeno do okončanja sudskog postupka. Nagodila sam se s tužiteljstvom i ono što mi je dosuđeno ću i odslužiti, a drugi neka odgovaraju za svoje postupke. No, voljela bih se naći oči u oči sa svećenikom, jer ga imam dosta toga pitati – rekla je Saška novinarima. Dodala je da ju je bivši dečko Vasiljević na hodniku pitao je li ga još voli, na što mu je odgovorila negativno. U petak su svi troje odgovarali na pitanja tužiteljstva, a potom i na pitanja odvjetnika obrane, koji su zatražili da se na sudu idući put obvezno pojavi i tužitelj I.K. jer mu trebaju postaviti neka pitanja. Suđenje je bilo zatvoreno za javnost.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?