putovanja

Zbog vrućina izbjegavati vožnju na duže relacije ili praviti češće pauze

put
Marko Lukunć/PIXSELL
23.07.2016.
u 07:40

Prema informacijama prikupljenim od granične policije BiH, na GP Doljani i Gabela Polje pojačan je izlazak vozila iz BiH, zadržavanja su do 1 sat

Promet se ovoga jutra odvija usporeno ili uz kraća zadržavanja na dionicama s aktuelnim sanacijskim radovima. Zbog visokih dnevnih temperatura zraka, iz BiHAMKA-a apeliraju na vozače da izbjegavaju vožnje na duže relacije tijekom dana, a ukoliko ipak putuju preporučuju da se prave češće pauze.

Prema informacijama prikupljenim od granične policije BiH, na GP Doljani i Gabela Polje pojačan je izlazak vozila iz BiH (zadržavanja su od 40 minuta do 1 sat). Na ostalim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta. Zbog radova na području Hrvatske, na GP Orašje-Županja vozila tijekom dana prometuju usporeno u oba smijera.

Apelira se na vozače da prije polaska na putovanje provjere svu potrebnu dokumentaciju, kao i važnost svih dokumenata neophodnih za prelazak granice.

Ključne riječi
put

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije