Mostar

Zbog radova još jedna izmjena u režimu prometa

23.10.2015.
u 06:15

Zabranjuje se promet teretnim vozilima dopuštene mase veće od 7 t u ulicama K. Stepinca (od hotela Ero) i od Trga I. Krndelja do raskrižja s M17

Zbog izvođenja radova na kolektorima, u Mostaru se uvodi još jedna izmjena u režimu prometa. Naime, najnovijom odlukom zabranjuje se promet teretnim motornim vozilima najveće dopuštene mase veće od 7 t u ulicama kardinala Stepinca (od hotela Ere), M. Tita od Trga Ivana Krndelja do raskrižja s magistralnom cestom M17. Vozila za vrijeme trajanja ove zabrane koristit će obilazne cestovne smjerove: Bulevar Narodne revolucije, nova gradska magistrala Rodoč, ili most Hasana Brkića odnosno most Franje Miličevića (avijatičarski most). Podsjetimo, s početkom radova u svibnju u Mostaru je na snazi posebna regulacija prometa na novoj gradskoj magistrali, promet u oba smjera odvija se jednim kolničkim trakom. Od kolovoza cesta kroz Južni logor je jednosmjerna iz smjera grada prema jugu, na dionici od Tekije do raskrižja s M17, a kao obilazni pravac do okončanja radova koristi se magistralna cesta M17. Na snazi je i izmjena prometa na sjevernom ulazu u grad gdje je promet preusmjeren kroz Sjeverni logor. Kako bi se djelomično rasteretio promet na Bulevaru, izmijenjen je i smjer prometa u Ulici Onešćukova i Gojka Vukovića na način da se u njima promet odvija jednosmjerno iz smjera Bulevara prema Lučkom mostu, i to samo za vozila do 7,5 t. Na snazi je i izmjena u režimu prometa u Ul. M. Tita na dijelu od Lučkog mosta do mosta Hasana Brkića gdje se promet odvija u jednom smjeru i to sjever-jug od Lučkog mosta do Fabrike duhana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije