mostar

Zastupnici iz Općine Prozor- Rama s predsjednikom Hercegom

Hercegom
04.05.2016.
u 16:34

Dr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko- neretvanske županije, danas je održao sastanak  s  Antom Pavličevićem i Dragom Tulom,
zastupnicima u Skupštini Hercegovačko – neretvanske županije iz općine Prozor- Rama.

Zastupnici  Pavličević i Tule upoznali su predsjednika Hercega s aktualnim događanjima u Općini, kao i problemima  s kojima se suočavaju njezini stanovnici.

Tijekom razgovora istaknuti su prioritetni projekti, kao što su cesta prema Tomislavgradu, te izgradnja nove zgrade Policijske stanice Prozor- Rama.

Također, razgovaralo se i o nužnosti što skorijeg donošenja Zakona o šumama HNŽ, koji je od iznimnog značaja za Općinu, kao i o projektima vezanim za energetsku učinkovitost i turističke potencijale, te mogućnostima njihova korištenja kroz projekte financirane iz EU fondova.

Predsjednik Herceg iskazao je osobnu spremnost kao i spremnost Vlade, da u sklopu svojih mogućnosti pomognu sve projekte koji su od interesa za općinu Prozor- Rama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?