​EURO 2016:

Zastava s 400 crveno-bijelih polja i potpisima kreće u Francusku

zastava
04.06.2016.
u 19:53


Navijačka zastava "Karlovačko" veličine 31 x 13 metara, sačinjena od crveno bijelih kvadrata na kojima je preko četiri tisuće potpisa navijača iz cijele Hrvatske, uključujući i potpise radnika karlovačke tvrtke Heineken Hrvatska, krenut će uskoro s navijačima u Pariz na Europsko nogometno prvenstvo, koje počinje 10. lipnja, priopćeno je iz marketinga tvrtke.

 Tijekom svibnja 400 je crvenih i bijelih komada platna prošlo kroz mnoge gradove gdje su ih potpisali navijači, među njima i mnoge poznate osobe, te su svi dijelovi tkanina s potpisima i navijačkim porukama spojeni ovih dana. Nakon Karlovčana zastavu će u Hrvatskoj vidjeti još i navijači Splita i Zagreba, a potom će se u rukama najvatrenijim hrvatskim navijačima vidjeti i na tribinama na utakmici Hrvatska-Turska 12. lipnja u pariškom Parku prinčeva, potom na utakmici sa Česima u Saint-Etienneu 17. lipnja i 21. lipnja u Bordeauxu protiv Španjolske.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?