DOZNAJEMO

Zaražene mlađe ženske osobe iz Stoca i Čapljine, 10 osoba u Stocu u samoizolaciji

17.06.2020.
u 14:56

Dvoje novozaraženih koronavirusom u HNŽ-u mlađe su ženske osobe, jedna je iz Stoca, druga iz Čapljine. Obje su povezane s pacijenticom iz Mostara koja je uslijed zaraze hospitalizirana u Izolacijskom bloku SKB-a Mostar. Kako neslužbeno doznaje Vecernji.ba, jedna je s njome u rodbinskoj vezi, a druga joj je radna kolegica.

- Mlađa ženska osoba iz Stoca je u kućnoj izolaciji i razvila je simptome bolesti. Zasad njezino zdravstveno stanje ne zahtijeva hospitalizaciju - potvrdio je za Vecernji.ba ravnatelj Doma zdravlja Stocac dr. Kazimir Raguž.

Prema njegovim riječima, ukupno je deset osoba u kućnoj izolaciji/samoizolaciji u Stocu koje su povezane s pacijenticom iz Mostara, a zasad je samo jedna pozitivna na koronavirus.

- Veoma brzo smo doznali sve primarne kontakte i stavili ih u izolaciju tako da je zasad situacija pod kontrolom - potvrdio nam je dr. Raguž.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?