Zaposlenici‌ ‌Konzuma‌ ‌u‌ ‌posjeti‌ ‌domaćem‌ ‌proizvođaču‌ ‌vina‌ ‌ ‌

03.10.2019.
u 14:30

Podrška domaćoj proizvodnji i jačanje suradnje s domaćim proizvođačima i dobavljačima jedan je od važnih fokusa poslovanja Konzuma.  Upravo s ciljem njegovanja dobrih partnerskih odnosa Konzum je organizirao posjetu svom dugogodišnjem partneru – domaćoj firmi Hercegovinavino. To je jedna u nizu posjeta domaćim proizvođačima koje Konzum namjerava realizirati u idućem razdoblju  i tako dodatno istaći značaj kontinuirane podrške domaćoj proizvodnji.  

Kako je ovo razdoblje godine kada su u jeku berbe grožđa u hercegovačkim vinogradima, Konzumovi zaposlenici, zajedno sa predstavnicima Uprave , imali su priliku sudjelovati u berbi autohtonih hercegovačkih vrsta Blatine i Trnjka,  obići prostrane vinograde Hercegovinav ina i upoznati se sa svim fazama proizvodnje vina koje prođe grožđe od trsa do butelje. 

„Zahvaljujući uspješnoj suradnji s Konzumom, u svim centrima diljem Bosne i Hercegovine se prodaju vina iz asortimana Hercegovin avina i Vinarije Čitluk. Naša vina su zastupljena i u izvozu, no nama, kao firmi koja zapošljava veliki broj ljudi u cijeloj Bosni i Hercegovini, je ipak veće zadovoljstvo što znamo da su ta vina dostupna svakom našem čovjeku na policama u lokalnim marketima“ - izjavio je Vitomir Kordić, direktor prodaje firme Hercegovina vino iz Mostara.

Prilikom posjete je dogovoreno proširenje asortimana te će u idućem razdoblju  kupcima Konzuma biti dostupna nova linija premium vina i vinski kokteli Hercegovina vina. 

„Zadovoljstvo mi je da na policama Konzum prodavnica imamo sve više domaćih proizvoda, te da su to prepoznali i naši kupci. S domaćim proizvođačima s kojima radimo dugi niz godina kao što je Hercegovina vino nastojimo dodatno učvrstiti i proširiti suradnju, pratiti njihov razvoj i pružiti im podršku kako bi njihovi proizvodi stigli do što većeg broja potrošača“ – izjavio je Nihad Imširović, direktor Konzuma.

S ciljem podrške domaćoj proizvodnji i plasmanu robe na police zaposlenici Konzuma su u proteklom razdoblju posjetili i proizvođača domaćeg voća i povrća iz Gradiške, koji je ujedno jedan od najvećih Konzumovih dobavljača.

Podsjećamo, Konzum je u ovoj godini uspostavio suradnju i s nizom novih domaćih proizvođača, te je u asortiman uvršteno više od 250 novih domaćih proizvoda.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije