LJUBAVNI PROBLEMI

`Zaljubljen sam u svoju prijateljicu već 15 godina. Trebam li joj reći?`

Getty Images
16.05.2019.
u 15:45

Od straha da ne uzgubi ono što već godinama imaju, muškarac se boji otvoreno priznati svoje osjećaje prema njoj.

Biti gotovo svaki dan s jednom osobom, dijeliti sve životne probleme i sreću, a kriti godinama prave osjećaje prema njoj, ono je što muči jednog 30- godišnjaka koji ne zna što učiniti. 

Poznatoj terapeutkinji Deidre na portalu The Sun otkrio je da su on i njegova godinu dana starija prijateljica, prijatelji od školskih dana, ali on prema njoj osjeća puno više.

Pojašnjava kako se odlično slažu, kako imaju jako mnogo toga zajedničkog i kako ih drugi često smatraju parom u romantičnoj vezi. I upravo to bi i htio biti, patner u tom romantičnom odnosu. Ipak, nikada se nisu niti poljubili.

  Od straha da ne uzgubi ono što već godinama imaju, muškarac se boji otvoreno priznati svoje osjećaje prema njoj. 

Jednom prilikom su razgovarali o tome koliko su bliski, i tada je ona rekla kako ne bi željela ni s čim narušiti njihov odnos jer je on jedina "stalna" osoba u njenom životu. 

Ni on je ne želi izgubiti, ali više ne želi biti u ovakvom odnosu gdje on u sebi krije osjećaje prema njoj. 

Deidre mu je savjetovala da joj kaže istinu. Ako ona ne pristane na prisniji odnos, barem će muškarac znati na čemu je. Gubitak tako prisne osobe iz života može biti bolan, no nema ni smisla cijeli život biti nečije rame za plakanje. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije