Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Vijesti

Za projekte zaštite okoliša Vlada izdvaja 500.000 maraka

29. lipnja 2016. u 08:00 0 komentara 52 prikaza

Ministarstvo graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša Hercegbosanske županije raspisalo je javni poziv za odabir korisnika sredstava planiranih u proračunu Hercegbosanske županije za 2016. godinu na poziciji Ministarstva graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša na poziciji “Ostale potpore - sredstva za zaštitu okoliša” iz namjenskih sredstava Fonda za zaštitu okoliša Federacije Bosne

i Hercegovine, navedeno je jučer iz Vlade Hercegbosanske županije.

Predmet javnog poziva je prikupljanje prijava projekata za raspodjelu sredstava namjenskih sredstava Fonda za zaštitu okoliša Federacije Bosne i Hercegovine u ukupnom iznosu od 500.000 konvertibilnih maraka.

Sredstva su namijenjena za projekte i programe upravljanja otpadom te zaštitu kaptaža i izvorišta vodovodnih sustava.

Rok za podnošenje prijava na javni poziv je dvadeset dana od dana objave na internetskoj stranici Vlade Hercegbosanske županije.

“Javni poziv za odabir korisnika sredstava planiranih u proračunu Hercegbosanske županije za

2016. godinu na poziciji Ministarstva graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite

okoliša na poziciji ‘Ostale potpore - sredstva za zaštitu okoliša’ iz namjenskih sredstava Fonda za zaštitu okoliša Federacije Bosne i Hercegovine, obrazac za prijavu projekta odnosno programa na javni poziv te obrazac za financije možete preuzeti na internetskoj stranici Vlade Hercegbosanske županije www.vladahbz.com”, navedeno je u priopćenju Vlade Hercegbosanske županije. •

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.