mostarski sajam

Vučić i Čović na Aluminijevu štandu dočekao direktor Gadžić

10.04.2018.
u 14:50

Nakon što je službeno otvorio Sajam gospodarstva Mostar 2018. godine, predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, u pratnji domaćina dr. Dragan Čovića, hrvatskoga člana Predsjedništva BiH, obišao je i sajamski štand Aluminija d.d. Mostar, gdje ih je dočekao direktor Društva Mario Gadžić, priopćeno je iz Aluminija. 

Aluminij je i ove godine dionikom tradicionalne mostarske sajamske manifestacije, kojoj pruža potporu još od samih začetaka. Mostarska se tvornica ponovno predstavila izvrsnim štandom, u svojim prepoznatljivim obilježjima i s vrhunskom ekipom, pripravnom domaćinski dočekati svakoga posjetitelja.

Aluminij, koji je u lanjskomu sajamskom izdanju ovjenčan nagradom za najbolji nastup, u smislu najupečatljivijega štanda, ove godine, osim svoje primarne djelatnosti, svojih globalno cijenjenih proizvoda (trupaca, blokova i malih ingota), na Sajmu promovira i svoje sekundarne djelatnosti, odnosno turističko ugostiteljske kapacitete (Relax Outdoor Center i Vrt Aluminija), kao i novu liniju vina Glinik.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije