Humani čin:

Vojnik Oružanih snaga BiH iz prevrnutog automobila spasio teško ozlijeđenog muškarca

05.05.2022.
u 17:28

Profesionalni pripadnik Oružanih snaga Bosne i Hercegovine Marko Trifković, krajem prošlog tjedna pokazao je primjernu prisebnost i pomogao civilu ozlijeđenom u prometnoj nesreći.

"Prošlog četvrtka, 28. travnja, razvodnik Trifković, inače pripadnik 6. bataljuna logističke potpore OS BiH iz Banje Luke, po povratku sa zadatka, na magistralnom putu Bihać-Bosanski Petrovac, nešto iza 19:15 sati, naišao je na civilno motorno vozilo marke SEAT, koje se nalazilo teško oštećeno pored ceste, prevrnuto na krovu", priopćeno je iz OS BiH.

Dodali su da je ustanovio kako se u vozilu nalazi jedna ozlijeđena osoba u teškom zdravstvenom stanju, prenosi Klix.

"Unesrećeni je davao znakove života, te je razvodnik Trifković pristupio izvlačenju ozlijeđenog iz oštećenog vozila. Pozvao je i hitnu pomoć, a ozlijeđenoga uspješno izvukao iz slupanog automobila i ukazao mu prvu pomoć, do dolaska hitne pomoći i nadležne policije. Trifković je dao izjavu policiji i nastavio vožnju ka matičnoj jedinici u Banjoj Luci", dodaju iz OSBiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?