USPJEŠNI GRUĐANIN

Vlasnik Violete investira u turističko naselje u Baškoj Vodi kojeg pretvara u luksuzni resort

17.10.2020.
u 13:57

Vlasnik tvrtke Violeta iz Gruda Petar Ćorluka novi je vlasnik turističkog naselja Urania u Baškoj Vodi kojeg namjerava pretvoriti u luksuzni resort

S Hotelima Baška voda je već potpisao predugovor, a očekuje se kako će uskoro preuzeti i potpisati konačni kupoprodajni ugovor. Ove informacije je potvrdio ravnatelj Hotela Baška Voda Jakša Medić.

"S hotelom Hrvatska se radi o fantastičnom turističkom kompleksu koji ima perspektivu postati visokokvalitetni hotelski resort. Petar Ćorluka pokazao je da teži izvrsnosti i u Bosni i Hercegovini i u Zagrebu, a ovakav investitor garantira jedan temelj za kvalitetni turizam u Baškoj Vodi", kazao je Medić.

Hoteli Baška Voda su skoro okončali projekt preuređenje bungalova u obiteljski resort s četiri zvjezdice, ali nije isključeno kako će Ćorluka odbiti ovakvo rješenje jer se u njegovoj blizini nalazi hotel Hrvatska.

Turističko naselje je smješteno na južnoj strani Baške Vode, u borovoj šumi tik uz plažu. Ćorluka je zainteresiran za gradnju hotela s pet zvjezdica u Makarskoj, na Biloševcu, a ovaj projekt je trenutno na čekanju, piše Slobodna Dalmacija.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije