Kiseljak

Vlada SB županije donirala novih 108 kontejnera

19.08.2016.
u 10:00

U Kiseljak je dopremljeno 108 novih kontejnera. Naime, Vlada SBŽ-a, u suradnji s Ministarstvom prostornog uređenja, gradnje, zaštite okoliša povratka i stambenih poslova, dodijelila je sredstva iz Fonda za okoliš općini Kiseljak, odnosno JP “Vodovod i kanalizacija” za nabavu kontejnera za selektivno prikupljanje otpada. Donacija je vrijedna 60 tisuća maraka.

- Prepoznali smo ovaj projekt kao jedan od boljih i smatramo kako će dati zadovoljavajuće rezultate. Slične projekte pokušavamo napraviti i s drugim općinama, a Kiseljak je definitivno jedna od uspješnijih sredina kada je riječ o ovoj problematici, kazao je prilikom primopredaje Dragan Šafradin, pomoćnik ministra za okoliš. Načelnik nije skrivao zadovoljstvo provedenim projektom kazavši kako će oni značajno ojačati komunalni sektor ove općine te je naglasio kako je u planu i izgradnja reciklažnog dvorišta. Pripreme su već u tijeku, potvrdio je i direktor JP “Vodovod i kanalizacija” Mladen Medić naglasivši kako je donacijom Vlade SBŽ-a općina Kiseljak zadovoljila veći dio potreba za kontejnerima. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?