livno

Vlada HBŽ-a objavila Poziv za lokalna partnerstva

Vlada HBŽ
04.08.2016.
u 15:38

Cilj je poziva kroz koncepte projektnih prijedloga utvrditi prioritete za sudjelovanje u natječaju za dodjelu grantova u vrijednosti između 150.000,00 - 200.000,00 eura koji će biti dodijeljeni u vremenskom razdoblju (2016.-2018.)

Vlada Hercegbosanske županije poziva sve zainteresirane s područja županije za sudjelovanje u Pozivu za dostavljanje prijedloga projekata za financiranje iz grantova EU koji je objavila Međunarodna organizacija rada (ILO) u okviru projekta "Podrška lokalnim partnerstvima za zapošljavanje u BiH".

Cilj je poziva kroz koncepte projektnih prijedloga utvrditi prioritete za sudjelovanje u natječaju za dodjelu grantova u vrijednosti između 150.000,00 - 200.000,00 eura koji će biti dodijeljeni u vremenskom razdoblju (2016.-2018.), priopćeno je iz Službe za odnose s javnošću Vlade Hercegbosanske županije. Poziv je otvoren do 30. kolovoza 2016. godine.

Ovim putem se pozivaju svi zainteresirani da svoj interes i kratki opis projekta/aktivnosti iskažu do 10. kolovoza i opise dostave u Ured predsjednika Vlade kako bi se izvršila procjena potreba i utvrdile moguće aktivnosti, potencijalni prijavitelji i svi ostali detalji oko prijave.

Također, cilj je poziva stvaranje novih radnih mjesta i podrška lokalnom razvoju kroz suradnju gradova/općina, zavoda za zapošljavanje, obrazovnih institucija, poduzeća, nevladinih udruga, razvojnih agencija, sindikata, komora i ostalih.

Detaljne informacije o Pozivu mogu se pronaći na linku: http://ba.one.un.org/content/unct/bosnia_and_herzegovina/en/home/presscenter/poziv-zadostavljanje-prijedloga-projekata-za-finansiranje-iz-gr.html

Vaš interes s kratkim opisom možete poslati na e-mail adrese: ivana.miskovic@vladahbz.com i zdravko.markov@vladahbz.com do 10. kolovoza 2016. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?