jednokratna novčana pomoć

Vlada HBŽ-a izdvojila 62.625 KM za saniranje štete nastale u olujnom nevremenu u Drvaru

Drvar
Fena
14.02.2024.
u 08:36

Vlada Hercegbosanske županije (HBŽ) odobrila je 62.625 maraka jednokratne novčane pomoći za saniranje štete nastale uslijed prirodne nepogode, olujnog nevremena u općini Drvar.

Vlada je na prijedlog ministra Maria Lovrića usvojila Prijedlog zakona o mirnom okupljanju i uputila u Skupštinu HBŽ-a na daljnje postupanje. Ovim zakonom uređuju se mirna okupljanja na području Hercegbosanske županije i omogućuje se, podržava i štiti sloboda mirnog okupljanja na području Županije pod uvjetima propisanim ovim zakonom, priopćeno je iz Vlade HBŽ-a.

Također, Vlada je usvojila i Prijedlog zakona o javnim priredbama kojim se uređuje način organiziranja javne priredbe na području Hercegbosanske županije te ga uputila u skupštinsku proceduru.

Na prijedlog ministra Bože Perića donesena je odluka o davanju suglasnosti na Pravilnik o dopunama i izmjenama Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva HBž-a.

Vlada HBŽ-a usvojila je izvješće o radu Javne ustanove Zavod za odgoj i obrazovanje, primljena je k znanju informacija o aktivnostima na izradi Plana rasta za Zapadni Balkan, doneseno je rješenje o isplati naknade za rad članovima Županijskog povjerenstva za procjenu šteta od prirodnih i drugih nesreća.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?