Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Vijesti

Vlada Distrikta odobrila 500.000 maraka za Fond zdravstvenog osiguranja

13. srpnja 2020. u 14:22 0 komentara 18 prikaza

Vlada Brčko distrikta BiH usvojila je na sjednici održanoj u ponedjeljak Odluku o odobravanju Programa utroška sredstava za dodjelu tekućeg transfera za javne fondove Fondu zdravstvenog osiguranja (FZO) BiH u visini od 500.000 maraka.

Navedena sredstva namijenjena su za liječenje specifičnih bolesti osiguranika izvan Brčko distrikta BiH po preporuci Povjerenstva FZO-a, čije liječenje nije moguće u JZU "Zdravstvenom centru Brčko" niti u zdravstvenim ustanovama okruženja s kojima FZO ima ugovor, priopćeno je iz Vlade Brčko distrikta BiH.

Usvojene su i odluke o utvrđivanju javnog interesa za raspolaganje poslovnim prostorom bez naknade putem izravnog sporazuma za Općinsku organizaciju obitelji zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Republike Srpske, Udrugu roditelja poginulih hrvatskih branitelјa 108. pješačke brigade Brčko-Ravne BiH, Savez udruženja boraca NOR-a Brčko distrikt BiH, Motoklub "Skakava Donja", Gorsku službu spašavanja, Kulturno-umjetničko društvo "Bijela", Udrugu kroničnih bubrežnih bolesnika "Bubreg", Izviđače Brčko distrikta BiH, Udrugu građana KUD "Ilićka" Brčko, Organizaciju "Život sa celijakijom", Udrugu građana "Beba više", Udrugu za maligna obolјenja "Brčansko srce" i Asocijaciju računovođa i revizora Brčko distrikta BiH, stoji u priopćenju.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.