pozdravljanje i ohrabrivanje

Vitežani svaku večer plješću za medicinare, spremačice, policajce, novinare, vozače, trgovce...

Screenshot
22.03.2020.
u 08:19

Već dvije večeri uzastopno kada zvona označe 20 sati s niza balkona i prozora odjekuje pljesak te će isti trajati do daljnjeg kako bi svi koji poštuju mjere ograničenog kretanje i samoizolacije javno zahvalili onima koji su na poslu.

Nakon inicijative brojnih stanovnika općine Vitez, a po uzoru na Italiju, Hrvatsku, Španjolsku i druge države koje su pogođene koronavirusom Udruga Volim Vitez pozvala je putem društvenih medija i portala na organizirano pozdravljanje i ohrabrivanje pljeskom svih liječnika, medicinskih djelatnika, ali i spremačica, policajaca, novinara, trgovaca i profesionalnih vozača te drugih koji u ovoj izvanrednoj situaciji daju vlastiti doprinos kako bi se stanje kontroliralo, a život u granicama mogućeg odvijao.

Tako već dvije večeri uzastopno kada zvona označe 20 sati s niza balkona i prozora odjekuje pljesak te će isti trajati do daljnjeg kako bi svi koji poštuju mjere ograničenog kretanje i samoizolacije javno zahvalili onima koji su na poslu. 

Iz Udruge Volim Vitez koja je javno pozvala na ovaj čin što je podržala i Hrvatska udruga mladih u Središnjoj Bosni još jednom su skrenuli pozornost svima na poštivanje mjera nadležnih tijela te javno zahvalili svima koji profesionalno obavljju vlastite poslove i trenucima pandemije. 

Vrijedi spomenuti kako je i nekoliko viteških glazbenika u znak potpore glazbom s balkona podržalo ovu lijepu gestu, a skupina mladih iz Viteza već danima volonterski pomaže stare i potrebite dostavom hrane i drugih namirnica na cijelom području Viteza.

Video možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije