Za zdravo srce i jak imunitet!

Vitaminska bomba po receptu ruskog akademika

bomba
07.02.2016.
u 17:51

Ova mješavina je pravo skladište vitamina i mikroelemenata. Akademik Amosov je preporučivao postoperativim pacijentima ovu zdravu mješavinu za brz oporavak organizma. Izuzetno je korisna i za zdrave ljude.

Pasta nadoknađuje deficit vitamina, a ova mješavina je izuzetno dobra za jačanje kardiovaskularnog sustava i za jačanje imuniteta.

Pasta akademika Amosova. Recept:

Sastojci:

- suho grožđe
- suhe kajsije
- smokve
- orasi
- med
- i jedan limun s korom

Priprema:

Sve sastojke samljeti na mašini za mljevenje mesa (ili sitno isjeckati), dodati med, promiješati i presuti u tegle. Čuvati u hladnjaku.

Uzimati po 1 jušnu žlicu, dva puta dnevno. Ujutro na prazan želudac i uvečer prije spavanja, uz šalicu tople vode ili mlijeka.

Za djecu (ne mlađu od 3-4 godine) – po 1 žlicu za kavu, na isti način.

Pasta akademika Amosova ojačava organizam.

Većina voća se prije sušenja tretira određenim kemikalijama zbog dugotrajnosti. Obavezno ih dobro operite prije konzumiranja. Po pravilu, suho voće treba potopiti u posudu s prokuhanom i ohlađenom vodom preko noći. Ujutro, vodu prosuti, a voće ponovo isprati pod jakim mlazom vode i ostaviti ga da se osuši.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije