KAKVA TRANSFORMACIJA

Vitalna starica (86) izgubila gotovo 55 kg tako što je - hodala po dnevnom boravku!

21.01.2019.
u 16:20

Cijeli život borila se s debljinom, a na kraju je odlučila stati tome na kraju - promijenila je prehranu i počela vježabti kod kuće

Da vam netko kaže da možete izgubiti gotovo 55 kilograma, a da se pritom samo šetate po dnevnom boravku, vjerojatno mu ne biste povjerovali. Ipak, Jessica Slaughter, 86-godišnjakinja iz St. Louisa u Missouriju, bila je ustrajna u svojem naumu te je svaki dan napravila tri tisuće koraka između kuhinje i spavaće sobe.  

Rekla je kako se godinama borila s pretilošću, no na kraju ju je odlučila pobijediti:

- Još kao dijete, bila sam najdeblja u razredu zbog čega su me stalno zafrkavali. Nisam znala kako prestati jest - pržena piletina, slanina i jaja, deserti, pite..., rekla je za KSDK News.



 

Ipak, odlučila je napraviti preokret jer je rekla da takve ne želi umrijeti. Hladnjak joj je sad obiluje povrćem, prestala je piti alkohol i postala je veganka. Naravno, tu je i njezina spomenuta rutina s kojom joj počinje svako jutro. 

Čak je investirala i u sat koji mjeri njezin napredak, a to ju je savjetovala njezina unuka. Jessica je dodala da će i drugi slijediti njezin primjer:

- Samo zato što smo došli u određenu dob, ne znači da trebamo prestati živjeti. Želim samo svima poručiti da postoji bolji i zdraviji način od onog koji sad žive, piše The New York Post. 

Pogledajte video u kojem Jessica govori o svojoj transformaciji i pokazuje kako izgleda njezina jutarnja rutina:

 



 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?