novih 700 kvadrata

​Violeta proširuje pogone i osvaja nova tržišta

08.05.2019.
u 10:04

Tvrtka Violeta, bh. poduzeće koje se bavi proizvodnjom higijenskih proizvoda, pod palicom direktora Petra Ćorluke, proširuje svoj automatizirani pogon u Grudama za dodatnih 7000 kvadrata. Investicija vrijedi oko 15 mil. eura, a u nju su, kažu iz tvrtke, započeli radi novih projekata i potrebe za dodatnim prostorom.

“Cilj je razvoj novih proizvoda, proširenje asortimana i povezivanje proizvodnje sa skladištem preko automatiziranih traka i robota”, kazali su. Početkom godine izašli su na albansko tržište gdje su njihovi proizvodi pozicionirani u tamošnjim marketima, a planiraju izlazak i na bugarsko, poljsko i grčko tržište.

Trenutačno izvoze u RH, Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju, Katar, Švedsku, Austriju, Kosovo, Njemačku, Mađarsku, Kuvajt, Libiju i Kirgistan. Širenje pogona zahtijeva i novu, kvalificiranu radnu snagu, a kako je riječ o visokoj tehnologiji, s vremenom će, kažu, vidjeti koji je točan broj potrebne radne snage.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije