Vrijeme

Vikend i novi radni tjedan s kišom i temperaturama ispod nule

kisa
04.03.2016.
u 15:19

Tijekom vikenda očekuju nas obilnije padavine, osobito u Hercegovini i zapadnoj Bosni

Nestabilno i kišovito vrijeme zadržat će se i u narednim danima koji će biti nešto hladniji. Temperatura će se spustiti ispod nule već večeras, dok će u subotu jutarnja temperatura iznositi minus 2 stupnja. 

Oblačno vrijeme preovladavat će i u petak, tijekom vikenda i prvi dan novog radnog tjedna. Kiša će padati u nizinama, a snijeg u Krajini, središnjim i zapadnim područjima Bosne, piše Klix.  

U petak će jutarnja temperatura iznositi od 0 do 4 stupnja, na jugu do 8 stupnjeva, a dnevna od 4 do 8, na jugu do 12 stupnjeva. 

Tijekom vikenda očekuju nas obilnije padavine, osobito u Hercegovini i zapadnoj Bosni. Očekuje se jak jugo s olujnim udarima. Najhladnije će biti u subotu ujutro, od minus 2 do 3 stupnja, dok će se u nedjelju jutarnja temperatura popeti za četiri stupnja. Dnevne će se kretati od između 8 i 16 stupnjeva, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

U ponedjeljak ponovo nešto hladnije. Jutarnja između 1 i 6, na jugu do 9, a dnevne između 6 i 10, na jugu do 12 stupnjeva. 

Prema podacima Accuweathera, i cijeli sljedeći tjedan će preovladavati kišovito vrijeme sa snijegom povremeno. Više snježnih padavina očekuje se od 15. ožujka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije