sjednica

Vijeće ministara BiH danas o problemu povećanog priljeva migranata

05.08.2019.
u 07:26

Vijeće ministara BiH bi na sjednici zakazanoj za danas trebalo razmatrati Informaciju sa sveobuhvatnim Planom mjera i aktivnosti radi rješavanja problema povećanog priljeva migranata u Bosnu i Hercegovinu.  

Trebala bi biti razmatrana i Informacija o stanju u oblasti migracija u BiH kao i Prijedlog sporazuma o pružanju pomoći i operativnoj suradnji u nadzoru granice.

Na dnevnom redu bi se, između ostalog, trebalo naći i Izvješće o radu Obavještajno-sigurnosne agencije BiH za 2018. godinu, koji bi ministri trebali razmatrati kao materijal sa oznakom tajnosti.

Predviđeno je i razmatranje Informacije sa Prijedlogom odluke o usvajanju Plana o smjernicama politika tržišta rada i aktivnim mjerama zapošljavanja u BiH za 2019. godinu kao i Informacije o realizaciji Plana implementacije „Pregleda obrane“ i Akcijskog plana implementacije „Plana razvoja i modernizacije Oružanih snaga BiH 2017 – 2027.“

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije