Sutra sjednica

Vijeće ministara BiH o nacrtu zakona o humanitarnim organizacijama i volontiranju

Vijece ministara BiH
29.12.2015.
u 18:28

Vijeće ministara BiH bi na sjednici zakazanoj za sutra trebalo razmatrati Nacrt zakona o humanitarnim organizacijama Bosne i Hercegovine kao i Nacrt zakona o volontiranju, koje je predložilo Ministarstvo pravde BiH.

Trebali bi biti razmatrani i nacrti zakona o izmjenama i dopunama: Zakona o upravnom postupku; Zakona o radu u institucijama BiH; Zakona o parničnom postupku te Zakona o Pravobraniteljstvu BiH.

Na dnevnom redu bi se trebao naći i Prijedlog odluke o preraspodjeli sredstava iz proračuna Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BiH u proračun Fonda za povratak BiH kao i Prijedlog odluke o odobravanju višegodišnjeg kapitalnog ulaganja za Projekt „Uspostava Operativno-komunikacijskog centra BiH 112“.  

Vijeće ministara BiH trebalo bi razmatrati i Informaciju o izvršenju Okvirnog zakona o visokom obrazovanju u BiH; Informaciju o aktivnostima BiH u sklopu dekade uključenja Roma 2005 – 2015. godine te Informaciju o nalazima i ocjenama Europske komisije sadržanim u izvješću za 2015. godinu i dokumentu Strategija proširenja Europske unije.

Predviđeno je i razmatranje Prijedloga akcijskog plana suprotstavljanja trgovini ljudima u BiH 2016-2019. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije