NAJGORE U STOCU I LJUBINJU

VIDEO Reporter Večernjeg lista iz Mostara: 'Puno je ozlijeđenih, vidljiva su oštećenja u gradu'

Foto: Goran Sudar
1/18
23.04.2022.
u 14:20

Dan nakon potresa, glavna tema razgovora u gradu je sinoćnji horor koji su stanovnici grada doživjeli

Šteta od sinoćnjeg potresa koji je pogodio područje Hercegovine u BiH još se zbraja, a u njemu je život izgubila 27-godišnja djevojka Elmira na čiju se kuću u Stocu srušila stijena. 

Vidljivo su oštećene i zgrade u obližnjim gradovima i mjestima, a za Večernji list se iz Mostara, koji se nalazi oko 32 kilometra od epicentra potresa, javio i reporter Goran Sudar. 

 

- Dosta je ozlijeđenih osoba u Stocu, a nekoliko je i u Čapljini, Ljubinju te Nevesinju - kazao je reporter.  

Vlada Republike Srpske na čelu s Miloradom Dodikom obećala je pomoć od pola milijuna konvertabilnih maraka tj. oko 1.900.000 kuna za sanaciju štete u Ljubinju.  

Dan nakon potresa, glavna tema razgovora u gradu je sinoćnji horor koji su stanovnici grada doživjeli. U Mostaru nije bilo ozlijeđenih, no oštećenja su vidljiva na zgrada, čak i na cestama koje su popucale.

- Svi su izašli na ulice. Vidljiva su urušavanja na zgradi ambulante za obiteljsku medicinu u naselju Vrankovac - kazao je.  

Prema jutros objavljenim informacijama, vatrogasne ekipe iz Mostara imale su nekoliko intervencija, a iz Čapljine čak 50. Najgore je stanje u Ljubinju i Stocu.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije