UOČI BLAGDANA

VIDEO Kod tate Gvardiola najduži je red na Dolcu: 'Nisam dizao cijene, vjerujem da dolaze zbog kvalitete, a ne samo zbog Joška'

23.12.2022.
u 16:47

Sada je još traženiji zbog sina, govore nam upućeni, ali još uvijek mu dolaze stalni kupci jer tata Tihomir ovih blagdana nije povisio cijene. Kaže, važnije mu je ponuditi dobru kvalitetu nego misliti koliko će to naplatiti

Petak i tržnica Dolac uvijek su dobra kombinacija, a pogotovo kada je petak uoči Badnjaka, a nad metropolom se konačno ukazalo sunce. Brojni su Zagrepčani iskoristili današnji dan za posljednje pripreme za nadolazeće blagdane, a i naša ekipa posjetila je trbuh grada kako bi doznala što se nudi. 

Čim smo ušli u ribarnicu, uz miris ribe zamijetili smo i uvjerljivo najduži red na tržnici, za jedan štand čekalo se i ispred ribarnice. Tamo svakoga jutra već godinama stiže svježa riba iz Novigrada kod Zadra, a mjesto je to odakle dolazi Tihomir Gvardiol, otac našeg proslavljenog reprezentativca Joška. 

Joško, 20-godišnjak, svijet je oduševio nogometnom igrom u Kataru, a osim što mu se predviđa najskuplji stoperski transfer u povijesti nogometa, mladi branič vatrenih osvojio je domaću i inozemnu javnost svojom skromnošću, a nju je, čini se, naslijedio od oca koji je ribar i koji svakoga dana, pa tako i danas, od zore prodaje na tržnici. 

Sada je još traženiji zbog sina, govore nam upućeni, ali još uvijek mu dolaze stalni kupci jer tata Tihomir ovih blagdana nije povisio cijene. Kaže, važnije mu je ponuditi dobru kvalitetu nego misliti koliko će to naplatiti.

– To su sve moji kupci – i ova gospođa i ove gospođe tu – govori Tihomir pokazujući na svoje kupce i dobro raspoložen nastavlja sa šalom: – Kada vas ne budem poznavao tu, onda ćete znati da sam u lovi – kazao je. 

Cijene nije dizao, dodaje, i užurbano nastavlja raditi dalje.

– Uoči Badnjaka najbolje se prodaje srdela (30 kn/kg), oslić za 60 i orada koja je po 140 kn – kazao je našoj ekipi. 

– Ja se nadam da ovdje dolaze zbog mene i kvalitetne ribe. Uostalom, biste li vi dolazili k nekome da ne valja? – upitao je na kraju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?