POSUŠJE:

Veliko slavlje i duhovna glazba na Uskrsni ponedjeljak

das
16.04.2017.
u 13:15

Uskrsni blagdan je prepun radosti. Događanja i običaja na sve strane. Dolaze i raseljeni Posušani sa svih strana, a Općina Posušje priređuje blagdansko druženje na Uskrsni ponedjeljak, 17. travnja 2017., na Trgu hrvatskih branitelja. Program počinje u 15:00 sati, uz izbor najboljeg školskog i vrtićkog rada na temu Uskrsa.

Slijedi mali kviz znanja, a dobra zabava je zajamčena i uz potragu za uskrsnim pisanicama, najboljim plesačima, najboljim talentom, kao i kroz disciplinu „Tucijada“ za koju sudionici trebaju pripremiti i ponijeti svoju najtvrđu pisanicu, piše Večernji list BiH.

- Pozivamo sve vrijedne domaćice i domaćine da na natjecanje ponesu ukrašene pisanice i pokažu svoje umijeće ukrašavanja, a najljepšu pisanicu ćemo nagraditi. Prijave za natjecanje će se primati tijekom programa, a cijelu zabavu će svojim delicijama začiniti kuhari SSŠ Posušje, ističu organizatori.

Blagdansko druženje završit će uvečer prigodnim koncertom duhovne glazbe Alana Hržice u posuškoj kinodvorani koji počinje u 19:30, a ulaz je za sve slobodan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?