intervenirali vatrogasci

Veliko nevrijeme pogodilo dijelove BiH

nevrijeme
25.05.2020.
u 21:15

Vatrogasci u Banjoj Luci intervenirali su u nekoliko slučajeva nakon što je ovaj grad u poslijepodnevnim satima zahvatilo jako nevrijeme, rekao je zapovjednik Vatrogasne postrojbe Centar u Vatrogasnoj brigadi Banja Luka Dragan Savanović.

Prema njegovim riječima, vatrogasci su intervenirali u Ulici Zmaj Ognjenog Vuka u naselju Lazarevo gdje je palo drvo preko žica elektovodova i taj dio grada je jedno vrijeme bio bez struje, ali su ekipe "Elektrokrajine" ubrzo otklonile kvar, javlja Srna. 

Savanović je naveo kako je jedno drvo u krugu stare kirurgije palo preko trijažnog kontejnera i načinilo manju štetu na kontejneru, dok je u Ulici Pere Krese palo drvo na cestu, ali nije bilo štete i ono je uklonjeno.

On je naveo i kako su vatrogasci intervenirali u 17.10 sati nakon dojave da je u zgradi "Integre" upaljen požarni alarm, a nakon pregleda zgrade utvrđeno je kako se alarm uključio uslijed nevremena te kako nije bilo požara.

Savanović je dodao kako je bila intervencija i u naselju Lauš i u Ulici Dragana Bubuća iza hotela "Golden kard" gdje su nakon dojava ugasili vatru na dva automobila.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?