kiša i jak vjetar

Veliko nevrijeme pogodilo dijelove BiH

ilustracija
13.06.2018.
u 20:43

Snažno nevrijeme pogodilo je u popodnevnim satima Gradišku - pljusak praćen jakim vjetrom trajao je gotovo jedan sat nepromijenjenog intenziteta, a voda je preplavila brojne ulice i zaplavila većinu podruma u gradskom naselju Senjak, javlja Srna. 

Nevrijeme je Gradišku pogodilo oko 16.30 sati. 

Iz "Elektrodistribucije Gradiška" priopćeno je da su zbog kvarova na dalekovodima i niskonaponskoj mreži bez električne energije ostala domaćinstva u pojedinim naseljima u okolini Podgradaca, Čatrnje, Turjaka, Nove Tople i dijelovima prigradskih naselja.

U Elektrodistribuciji kažu da su ekipe na terenu i pokušavaju otkloniti kvarove, puštaju napon tamo gdje je to moguće, a da će rano ujutro nastaviti s radom.

Direktor Protugradne preventive Republike Srpske Tihomir Dejanović izjavio je da su tijekom današnjeg nevremena ispaljene 64 protugradne rakete na širem branjenom području zapadnog dijela Republike Srpske.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije