Naslovnica Vijesti

Veliki interes Talijana za turizam u Hercegovini

Veliki je interes talijanskih tour operatora pa i individualnih gostiju, najviše za kulturalni turizam, gradove Mostar, Sarajevo, Jajce, Banja Luka, Bihać, a naročito za regiju Hercegovine, za religiozni turizam
11. veljače 2019. u 15:36 0 komentara 201 prikaza

Jedna od vodećih turističkih agencija u Bosni i Hercegovini, Fortuna Tours iz Mostara nakon sajma turizma FITUR u Madridu, predstavila je i ove godine turističku ponudu Mostara i naše zemlje na Sajmu turizma BIT Milano.

Mili Bijavica, vlasnik i izvršni direktor turističke agencije „Fortuna Tours“ d.o.o. Mostar kazao je kako je više od 25 godina Fortuna Tours tradicionalno prisutna na ovom sajmu promovirajući BiH kao ‘’posljednju neotkrivenu destinacija u Europi’’.

Veliki je interes talijanskih tour operatora pa i individualnih gostiju, najviše za kulturalni turizam, gradove Mostar, Sarajevo, Jajce, Banja Luka, Bihać, a naročito za regiju Hercegovine, za religiozni turizam , vinske ceste i prirodne ljepote s velikim naglaskom na Park prirode Kravice i Koćuše u Ljubuškom.

BIT sajam u Milanu u 2018. godini je zabilježio više od 1300 izlagača, 46000 posjetitelja iz 128 zemalja, 2050 talijanskih i međunarodnih medija , 500 blogera te 1500 kupaca iz 79 zemalja. Ove godine se očekuje vise od 1500 profesionalaca, predstavnika putničkih agencija, hotela i kampova, agencija za turizam, te marketinških organizacija.

Izložbeni pult Bosne i Hercegovine posjetila je i vice konzulica - gerant Jasna Martinčević generalnog konzulata BiH u Milanu i generalna konzulica generalnog konzulata RH u Milanu mr. Iva Pavić, priopćio je Grad Mostar. 

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.