Stanić - Bukinac

Veleposlanica Slovenije posjetila SIPA-u

17.01.2018.
u 15:07

Direktor Državne agenciju za istrage i zaštitu (SIPA), Perica Stanić primio je danas u nastupnu posjetu novoimenovanu veleposlanicu Republike Slovenije u BiH NJ.E. Zoricu Bukinac i Matjaž Šinkoveca, slovenskog policijskog atašea u BiH.

Stanić je veleposlanici Bukinac zaželio dobrodošlicu i uspješan rad i boravak u Bosni i Hercegovni tijekom njezinog mandata. Upoznao je goste s nadležnostima i organizacijskom strukturom SIPA-e, prioritetima rada SIPA-e u borbi protiv organiziranog kriminala, terorizma, teškog financijskog kriminala, korupcije i ostalih kaznenih djela, kao i
ulogom koju SIPA ostvaruje u sigurnosnom sektoru Bosne i Hercegovine.

Na sastanku se razgovaralo o pravcima i modalitetima buduće suradnje u pitanjima od zajedničkog interesa, a razgovarano je i o aktuelnim sigurnosnim pitanjima.

Bukinac je izrazila je zadovoljstvo na dosadašnjoj uspješnoj suradnji, kao i očekivanja da će ista biti nastavljena i dodatno ojačana, priopćeno je iz Ministarstva sigurnosti. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?