Glazbeni spektakl

Večer u kojoj će uživati svi, publika u dvorani i pred malim ekranima

pečat
Foto: VL FOTO
1/6
08.04.2016.
u 07:00

Još tri dana nas dijele od najvećeg medijskog događaja u BiH, piše Večernji list BiH. Petnaesto jubilarno izdanje Večernjakova pečata, pored osoba godina, uglednih gostiju, obilježit će i domaće i regionalne glazbene zvijezde, koje će nastupiti na pozornici velike dvorane Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače.

Višemilijunski auditorij

Publika u dvorani, kao i višemilijunski auditorij preko malih ekrana moći će uživati u do sada neviđenom spektaklu, koji Večernjakova ekipa suradnika pomno priprema već mjesecima. Izravni prijenos iz Kosače radit će se najsuvremenijom tehnikom i s dvadesetak kamera, a moći će ga pratiti gledatelji BHT1, HTV4, RTCG i još desetak radijskih i TV postaja. Na ovogodišnjoj gala manifestaciji nastupit će “Pinkova zvjezdica” Marko Bošnjak, koji će se predstaviti baladom “Što te nema”. Marko, koji je također rođen u Mostaru, otpjevat će pjesmu Alekse Šantića, najpoznatijeg mostarskog pjesnika, a koju je proslavila naša najpoznatija kantautorica Jadranka Stojaković. Sergej Ćetković, najveća crnogorska pop-zvijezda, predstavit će se pjesmom “Moj svijet”.

Njemu će, kao i Marku Bošnjaku, ovo biti premijerni nastup u Mostaru. Bh. predstavnici na Eurosongu 2016. Deen, Dalal, Jala i Ana Rucner predstavit će pjesmu “Ljubav je”, s kojom će nastupiti u Stockholmu. Hrvatska dance skupa Colonia, predvođena energičnom Indirom Vladić, opjevat će ovogodišnje laureate pjesmom “Svijet voli pobjednike”, dok će atraktivna glumica Mila Elegović izvesti song “Waterloo” iz mjuzikla “Mamma Mia”.

Hrvatska pjevačka diva Tereza Kesovija izvest će jednu od svojih najljepših balada - “Moja posljednja i prva ljubavi”.

Izvođači će nastupiti u pratnji Europskog revijskog orkestra iz Novog Sada pod ravnanjem maestra Fedora Vrtačnika te Akademskog pjevačkog zbora Pro musica, pod vodstvom don Dragana Filipovića.

Inače, ovaj zbor je već godinama sastavni dio naše manifestacije, a ovaj put će izvedbama završne arije iz “Ere s onog svijeta” te Beethovenove 9. Simfonije otvoriti i zatvoriti Večernjakovu gala večer. Voditeljski par i ove godine čine Ivana Crnogorac (BHT1) i Mario Sedmak (HTV).

Uljepšana večer

Ovu divnu proljetnu večer u Mostaru ukrasit će i balerine Arabesque. Uvod u cijeli spektakl bit će mimohod gradom mažoretkinja iz Kiseljaka, Mostara i Širokog Brijega, koje će prodefilirati uz taktove Gradskog orkestra Stolac.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije