pripreme za zimu

Već počela nabava ogrjeva za iduću sezonu

09.05.2019.
u 11:33

Mnogi Banjolučani već nabavljaju ogrjev za iduću sezonu grijanja, a kako je svibanj počeo s niskim temperaturama i kišom umjesto proljetne idile, to ih je dodatno motiviralo da razmišljaju o grijanju u kućama. Saša Č. iz Paprikovca kazao je za Nezavisne novine kako je već rezervirao 20 metara drva za iduću zimu i da je cijena 80 KM po metru cjepanice.

“Dugogodišnji nabavljač drva će mi isporučiti krajem svibnja ili početkom lipnja i kaže da se može očekivati da u jeku sezone nabave drva budu i do 100 maraka te možda bude i nestašice ovog energenta. Ja uvijek nastojim što ranije osigurati ogrjev”, kazao je.

Prodavač drva s područja grada, koji je želio ostati anoniman, kazao je kako je već počela povećana prodaja drva i da ljudi često zovu i naručuju. Prema njegovim riječima, cijena ovisi o tome koje je drvo i kakva je kvaliteta.

“Ja prodajem samo iscijepana drva, i to bukvu, grab i hrast, a cijena je 90 maraka s prijevozom, ali najesen ne jamčim da će ostati ista cijena”, kazao je ovaj prodavač.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije