kiseljak

Vatrogasna postrojba dobila novo vozilo

31.08.2016.
u 09:00

Profesionalna vatrogasna postrojba Kiseljak dobila je novo, moderno vozilo vrijedno 50 tisuća KM. Kiseljački vatrogasci, osim o sigurnosti kućanstava, brinu i o brojnim javnim ustanovama te gospodarskim objektima u kojima su uskladištene različite zapaljive tekućine i plinove te im je ovakva vrsta vozila bila nužna kako bi mogli kvalitetno odgovoriti mogućim izazovima i zadacima.

Primopredaji vozila koja je obavljena ovih dana, osim čelnika općinske vlasti u Kiseljaku na čelu s Mladenom Mišurićem Ramljakom, načelnikom Kiseljaka, nazočili su i brojni gospodarstvenici s područja ove srednjobosanske općine. Naime, Općina Kiseljak, sukladno Zakonu o vatrogastvu i odluci o vatrogasnim naknadama koju je Općinsko vijeće Kiseljak donijelo 2014., ponudila je gospodarstvenicima mogućnost sudjelovanja u kupnji vozila kojim je opremljen PVP Kiseljak. Gospodarstvenici koji se odluče prihvatiti ponudu bit će u iduće četiri godine oslobođeni naknada za vatrogastvo.

- Ako se na ovu ponudu javi više gospodarstvenika te prikupljeni iznos premaši cijenu vozila, odnosno iznos od 50 tisuća KM, koliko je nabava vozila stajala, višak sredstava bit će utrošen na daljnje opremanje vatrogasne postrojbe, objasnio je Mladen Mišurić Ramljak, načelnik Kiseljaka. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?