Na BHT1

"Ususret Večernjakovu pečatu": Predstavljeno 150 kandidata za Večernjakov pečat

07.05.2023.
u 22:00

U sklopu emisije "Ususret Večernjakovu pečatu" predstavljeno je 150 najboljih

Na BHT1 je održana emisija "U susret Večernjakovom pečatu" koja je otkrila tko je ušao u prestižnu nominaciju za Večernjakov pečat, među 150 onih koji su obilježili godinu iza nas. 

U ovoj emisiji ste mogli upoznati 150 kandidata koje po prvi put otkrivamo javnosti.

U novom studiju, posebno urađenom za potrebe Pečata, poznati voditelj, doajen bh. novinarstva Dževdet Tuzlić doveo je u prvu emisiju "Ususret Večernjakovom pečatu" najvažnije aktere događaja godine u BiH.

O Večernjakovu pečatu govorili su generalni direktor manifestacije Jozo Pavković, te generalni direktor partnera projekta BHRT-a Belmin Karamehmedović, predsjednica Ocjenjivačkog suda Valentina Rupčić i izvršni direktor Željko Andrijanić. U sklopu emisije predstavljeno je 150 najboljih.

Emisiju "Ususret Večernjakovom pečatu" možete pogledati ovdje: 

 

 

Nakon prikazivanja u posebnoj emisiji BHRT-a, u ponedjeljak, 8. svibnja, Večernji list BiH u tiskanom će izdanju objaviti svih 150 nominiranih kandidata. Vrijeme je da krene utrka kojom se stavlja točka na "i" na jednu etapu povijesti...
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije