Bivši branitelj:

Uzeli ste mi mladost, ali sina vam ne dam

Mioslav
Facebook
24.09.2016.
u 08:15

Miroslav Čerek, branitelj iz Bosanskog Broda, sa samo nekoliko rečenica dirnuo je čitavu regiju, prenosi Pogled.ba

Uz fotografiju sebe kao 17-godišnjaka u vojničkoj uniformi postavio je fotografiju svog sedamnaestogodišnjeg sina Ognjena, a opisom slike ganuo je tisuće ljudi koji su fotografiju počeli masovno dijeliti na društvenim mrežama.

''Dragi političari, huškači rata, na prvoj slici sam ja sa 17-18 godina. Uzeli ste mi mladost i zdravlje, ubili sve u meni, ali čovjeka i srce niste. Sve ste mi uzeli za vaše ideale, da vama bude bolje i da možete sve opljačkati''.

Na drugoj slici je moj sin koji ima 17 godina. Dragi moji, njega vam ne dam. Njemu sam usadio ljubav prema svima i od njega napravio čovjeka. Njega vam ne dam za vaše ideale, vašu djecu... Da opet pljačkate. Njega vam ne dam da pucate u njega, da ga tjerate u rov po suncu, kiši i snijegu... Da ga ranjavate... Da krvari za vaše ideale... Njega vam ne dam, za njega glave skidam. Gazim sve.", napisao je Miroslav Čerek na svom Facebook profilu.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije