Vijeće ministara BiH

Usvojena Odluka o privremenom financiranju u iznosu 237,5 milijuna KM

28.12.2017.
u 17:08

Vijeće ministara BiH, na prijedlog Ministarstva financija i trezora, donijelo je Odluku o privremenom financiranju institucija Bosne i Hercegovine za razdoblje siječanj - ožujak 2018. godine.

Privremeno financiranje u razdoblju siječanj - ožujak naredne godinu utvrđeno je u iznosu 237,5 milijuna KM i na razini je četvrtine sredstava odobrenih za financiranje institucija u skladu sa Zakonom o proračunu institucija Bosne i Hercegovine i međunarodnih obveza za 2017. godinu.

Vijeće ministara Bosne i Hercegovine donijelo je ovu odluku kako ne bi bilo ugroženo servisiranje vanjskog duga te nastavak financiranja višegodišnjih projekata i drugih obveza na razini institucija Bosne i Hercegovine.

Vijeće ministara BiH je 22. studenog ove godine jednoglasno utvrdilo Nacrt zakona proračunu institucija Bosne i Hercegovine i međunarodnih obveza BiH za 2018. godinu i uputilo ga u daljnju proceduru usvajanja, priopćeno je iz Vijeća ministara BiH. 
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?