Novo Općinsko vijeće

Usvojen Nacrt proračuna općine Jablanica za 2017. godinu

Jablanica
FENA
11.12.2016.
u 10:49

Druga sjednica novog Općinskog vijeća Jablanica, održana je u subotu u dvorani za sastanke OV-a, na inicijativu Salema Dedića, načelnika te općine. Naime, na sjednici se između ostalog, među važnijim točkama dnevnog reda našao Nacrt proračuna općine Jablanica za 2017. godinu u iznosu od 8.990.600 maraka, koji je i usvojen, javlja Fena. 

Pored spomenutoga donesene su odluke o imenovanju radnih tijela i povjerenstva Općinskog vijeća za proračun i društveni nadzor, povjerenstva za mjesne zajednice, pitanja mladih i suradnju, povjerenstva za ljudska prava, braniteljska i socijalna pitanja i predstavke građana, te povjerenstva za prostorno uređenje i ekologiju, kao i povjerenstva za javna priznanja.

Također su donesene i Odluke po prijedlogu o izmjenama i dopunama Statuta Općine Jablanica, Odluka o izmjenama i dopunama Poslovnika o radu Općinskog vijeća Općine Jablanica, Odluka o pristupanju izradi ciljanih izmjena i dopuna Prostornog plana Općine Jablanica za razdoblje 2016-2025. godina, te Odluka o načinu i uvjetima javne prodaje nekretnine u vlasništvu općine Jablanica kao i Odluka o izmjenama i dopunama Odluke o osnivanju Općinskog javnog pravobraniteljastva.

Salem Dedić, načelnik općine Jablanica kazao je u izjavi za Fenu kako je spomenute točke smatrao hitnim, te kako je zbog toga insistirao da se sjednica održi u subotu, koja je neradni dan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije