sjednica

Usvojen dnevni red sjednice Zastupničkog doma Parlamenta FBiH

21.11.2017.
u 16:59

U nastavku izvanredne sjednice Zastupničkog doma Parlamenta Federacije BiH zastupnici su usvojili dnevni red izvanredne sjednice, te je najavljena pres-konferencija Kluba zastupnika Saveza za bolju budućnost sutra u 10 sati u zgradi Parlamenta FBiH.

Umjesto zakona o MIO, prva točka dnevnog reda je Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o transplantaciji organa i tkiva u svrhu liječenja, što je tražila zastupnica Stranke za BiH Azra Hadžiahmetović.

Zastupnici su prihvatili da se po hitnom postupku razmatraju predložene izmjene i dopune Zakona o federalnim upravnim taksama i tarifi federalnih upravnih taksi.

S druge strane hitnu proceduru nisu odobrili za izjašnjavanje o predloženim izmjenama i dopunama Zakona o visini stope zatezne kamate na javne prihode, te ova točka nije uvrštena u dnevni red.

Zastupnički dom će se po skraćenom postupku očitovati o izmjeni tri zakona i to Zakona o financijskoj konsolidaciji privrednih društava u Federaciji BiH, Zakona o utvrđivanju i ostvarivanju potraživanja građana u postupku privatizacije, te Zakona o matičnim knjigama.

Podsjećamo, osim Prijedloga novog zakona o MIO, s dnevnog reda je povučen i Prijedlog zakona o stečaju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije