URNEBESNO!

Upoznajte dvojnicu Donalda Trumpa - Španjolku koja uzgaja krumpire

08.01.2019.
u 10:20

Sličnost je zaista nevjerojatna, a ova je dama u sekundi postala hit na internetu

Zove se Dolore Leis Antelo i živi sa svojim suprugom na farmi Cabana de Bergantiños u Španjolskoj. Tamo je već 40 godina, piše LadBible.  

Novinarka Paula Vázquez na svom je Instagramu objavila njenu fotografiju i nije ni sanjala da će postati takav viralni hit, a Dolores čak niti nema kompjuter ili mobitel da sazna kakva je zvijezda. No kasnije su do nje mediji ipak dospjeli. Možda joj se ne bi ni svidjelo s kim je uspoređuju... 

Fotografkinja je za Faro de Virgo rekla kako je njena prijateljica uslikala fotografiju, a njoj se toliko svidjela da ju je objavila na Instagramu i odjednom skupila brdo lajkova.  

"Dolores je taman išla na polje kako bi iskopala kupus, a s njom smo malo razgovarale i fotografirale ju, a ja sam uslikala još jednu fotku s mobitelom", rekla je Paula.  

Španjolske novine La Voz Galicia, kažu da im je Dolores rekla je da misli kako je njena fotografija otputovala daleko, a da je to zbog boje njene kose.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije