upozorenje

Upaljen žuti meteoalarm, udari vjetra do 60 kilometara na sat

vjetar
Reuters
25.01.2021.
u 08:15

Žuti meteoalarm zbog vjetra je upaljen i za područje Mostara gdje se očekuje da udari budu od 40 do 60 kilometara na sat

Žuti meteoalarm zbog jačih udara vjetra i niske temperature zraka danas je izdan za veći dio Bosne i Hercegovine, objavljeno ja na stranici Hidrometeorološkog zavoda RS.

Pojačan vjetar sa mjestimičnim udarima od 40 kilometara na sat puhat će na području Banje Luke, Višegrada i Foče. Prognozirana temperatura zraka za te krajeve je oko minus pet stupnjeva Celzijusa.

Žuto upozorenje zbog pojačanog vjetra izdano je za trebinjsku regiju, gdje se očekuje da udari mjestimično budu jači od 40 kilometara na sat, prenosi Srna. 

Niska temperatura zraka prognozirana je za područje Bihaća gdje će minimalna temperatura zraka biti oko minus pet stupnjeva Celzijusa, a na području Livna oko minus šest, dok se očekuje da udari vjetra budu od 40 do 55 kilometara na sat.

Na sarajevskom području prognozirana je temperatura zraka od oko minus pet, a udari vjetra između 40 i 50 kilometara na sat.

Žuti meteoalarm zbog vjetra je upaljen i za područje Mostara gdje se očekuje da udari budu od 40 do 60 kilometara na sat.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije