važi do ponoći

Upaljen narančasti meteoalarm: Upozorenje na jaku kišu

kisa
22.06.2020.
u 07:28

Federalni hidrometeorološku zavod izdao je upozorenje na intenzivne oborine. Ovaj narančasti meteoalarm važi za sjeveroistočna područja i dio središnje Bosne (Tuzla i Zenica), a upozorenje važi do ponoći.

Prema najavama meteorologa očekuju se jače i obilnije oborine od 30-60 mm/24h, lokalno do 80 mm/24h.

I za sutra je najavljeno pretežito oblačno vrijeme. Padat će kiša ili lokalni pljuskovi koji su mogući u dijelovima središnje i istočne Bosne. Tijekom dana, postupan prestanak oborina. Jutarnja temperatura zraka kretat će se od 12 do 17, na jugu do 20, a najviša dnevna od 14 do 20, na jugu do 24 stupnja.

Već u srijedu očekuje se sunčano vrijeme i nešto više temperature. Malo do umjereno oblačno bit će tek u jutarnjim satima. Jutarnja temperatura najavljena je od 13 do 18, na jugu do 21, a najviša dnevna od 16 do 22, na jugu i sjeveru do 26 stupnjeva. 

Za četvrtak meteorolozi najavljuju umjereno oblačno i i nešto sunčanije na jugu. Krajem dana, ponegdje u sjevernim i središnjim područjima može pasti i malo kiše. Jutarnja temperatura od 13 do 18, na jugu do 21, a najviša dnevna od 17 do 24, na jugu i sjeveru do 26 stupnjeva. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije